Snapchat

snapchat

De absolute trend onder de jeugd van 2013 was Snapchat. Met Snapchat kunnen vrienden met hun telefoon foto’s en video’s naar elkaar toe sturen. Daarnaast kun je jouw eigen video of foto bewerken met grafische tools, wat een leuke toevoeging  geeft aan je foto of video. Degene die een Snapchat verstuurt, kan zelf bepalen hoe lang de ontvanger de foto of video ziet. De ontvanger kan tussen de 1 tot 15 seconden de Snapchat zien.

Het leuke van Snapchat is dat je shockende foto’s en video’s kunt sturen en dat de ontvanger de foto niet kan bewaren. Snapchat heeft echter een extra spelelement toegevoegd. De ontvanger kan een printscreen  maken met zijn of haar  smartphone. Degene die de foto heeft verstuurd krijgt dan wel een melding dat er een printscreen van is gemaakt.

Recent kwam naar buiten dat er van 4.6 miljoen gebruikers informatie op straat kwam te liggen. Uit het blog van het bedrijf Snapchat komt naar voren dat met een update het lek is gedicht. Daarnaast wil ik nog wel een kanttekening plaatsen dat de foto en video’s die worden verstuurd via Snapchat wel worden opgeslagen op de server van Snapchat. Dus pas op met wat je stuurt naar Snapchat vrienden!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s