Tinder voor bedrijven

Op internet is seks toch wel het beste verdienmodel. De seksindustrie vindt het goudgeld op het internet in de vorm van advertentiemodellen. Aangezien Tinder wordt gezien als een ordinaire vleeskeuring, maken onder andere datingsites of sekssites hier gebruik van om traffic te genereren voor hun eigen website.
Zo worden er foto’s van mooie vrouwen geplaatst op Tinder die zogenaamd geïnteresseerd zijn in daten.. Deze fictieve vrouwen ‘’liken’’ alle mannen op Tinder zodat er altijd wel een match ontstaat. Vervolgens zetten deze bedrijven bij die foto een link van hun website en geven aan dat je deze vrouw op hun website kunt vinden. Op deze manier passen ze een moderne manier toe van linkbuilding.
Ik denk dat het voor deze website belangrijk veel bezoekers te hebben in verband met advertenties en affiliate marketing.
De mobiel is ook voor de consument toegankelijker dan een laptop of desktop. Deze bedrijven doen er eigenlijk alles aan om links te verspreiden via de Apps. Op zich een slim idee om meer traffic te generen, maar om daadwerkelijke conversie te verkrijgen lijkt het mij niet geschikt.

Screenshot_2014-01-07-13-34-52_2

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s